Selskabslokale i Ballerup til større selskaber

Konfirmationsfest i hjemmet eller i et selskabslokale?

Vi danskere er gode til at holde store begivenheder hjemme i vores eget hus. Det kan øge stresssymptomerne og lægge et stort press på vedkommende som holder begivenheden. Hvis det er dig der er i centrum, bør du undgå at havne i en stresset situation, du bør hellere være med til at nyde arrangementet og snakke med gæsterne der er dukket op til begivenheden.   

Min datters konfirmation gav os kapacitetsproblemer

I efteråret sidste år skulle vores datter konfirmeres. I første omgang tænkte vi at vi bare kunne holde konfirmationen hjemme i vores hus. Da vi gik i gang med forberedelserne til festen, opstod der en masse problemer med kapaciteten og min kone blev desuden meget stresset af situationen. Vi fandt ud af at vi ikke havde plads til at rumme så mange personer i vores hjem, så vi måtte til at overveje at flytte konfirmationen i et lejet selskabslokale i lokalområdet. Problemet var bare at vi var sent ude og lede, derfor skrev jeg et desperat opslag på facebook. Jeg efterlyste et selskabslokale med kapacitet op til 100 personer. Desuden skulle det helst være et selskabslokale der lå i Ballerup og omegn.

Råd og tips til dig der skal holde en større begivenhed

I denne blog vil jeg give dig råd og tips til hvordan du nemt kan holde en stor begivenhed i et selskabslokale og undgår stress undervejs.

Skal du holde en rund fødselsdag, konfirmation, barnedåb, firmafest eller bare holde en begivenhed for mange mennesker har jeg den perfekte løsning til dig der bor tæt på Ballerup.

Når man skal til at holde en begivenhed, er det vigtigt at være ude i god tid for at finde selskabslokaler. Hvis du er ude i god tid kan du nærmest vælge og vrage imellem lokaler. Til vores store overraskelse var vi heldige at få et glimrende selskabslokale i Ballerup, da vi ledte. Selv om vi var ude i sidste øjeblik, fik vi lige det selskabslokale i Ballerup, som vi ønskede os. Gennem god service og et professionelt personale i restauranten, kunne vi arrangere festen uden de store problemer.

Vi fik dækket bord til næsten hundrede mennesker i egen bås i restauranten. Her var borde, stole og endda lænestole. I hyggelig stemning kunne vi holde konfirmationsfesten og give gæsterne den unikke madoplevelse.

En smagsoplevelse udover det sædvanlige

I selskabslokalerne i Ballerup fik vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Kokkene i restauranten gjorde alt for at vores gæster skulle få den særlige smagsoplevelse. Gennem passion og stort engagement i madlavningen, samt gode vine fra de bedste italienske vindistrikter, blev vores gæster forkælet.

Vores datter satte stor pris at vi lejede selskabslokalet i Ballerup til konfirmationsfesten.

Jeg kan anbefale andre at gøre det samme at leje selskabslokaler Ballerup til store begivenheder.