havebænke

Hvide havebænke og en drøm om Toscana

Nu er det endelig blevet forår! I weekenden bliver det eftersigende rigtig godt vejr, og det har vi ventet på. Vi har ventet på at kunne komme ud og grille i vores skønne have, og det er endelig ved at blive realistisk. Vi har derfor været ude og se på nye og billige havebænke til haven. Vi har fundet en hvid havebænk træ, som passer perfekt til min egen lille drømmehave.

havebænke

De rigtige havebænke i min drømmehave

Vi fandt et stort udvalg af billige havebænke hos Havemøbelshoppen.dk. Inden da havde jeg brugt langt tid på at kigge rundt andre steder og være skeptisk. Enten var de havebænke, vi fandt, for dyre, eller også var det ikke en hvid havebænk træ. Det er meget vigtigt for mig, at jeg får en hvid havebænk træ, som kan erstatte mine havebænke fra de sidste par sæsoner.

billige havebænke

Tidligere var mine havebænke træfarvede, som du kan se på billedet. Det er bestemt også en pæn farve for havebænke, men det er ikke en hvid havebænk træ. Min drøm om at få en hvid havebænk træ hænger sammen med min drøm om at blive gammel med min mand. Vi skal leve i haven hele livet og sidde på vores havebænke og drikke limonade. Endnu bedre ville det være at flytte til Italien, hvor vi kan bruge vores havebænke hele året rundt. Det venter vi lige med, til børnene er flyttet hjemmefra.

Det perfekte sæt havebænke – en stor og en lille hvid havebænk træ

Da vi var ude og kigge på billige havebænke i Havemøbelshoppen, gik der ikke lang tid, før jeg spottede min drømmebænk. Vi har købt en hvid havebænk træ til hhv. 2 og 3 personer. Vi har købt dem online, og hvis alt går efter planen, så har vi dem til weekenden, hvor vi skal grille.

hvide billige havebænkehvid havebænk træ

Jeg glæder mig så meget til at få mine to skønne bænke hjem i min have. Jeg har allerede købt hynder til dem, så de er behagelige at sidde i. Umiddelbart tænker jeg, at den store havebænk træ skal stå ved havebordet, hvor vi spiser. På den anden side af. bordet har vi nemlig købt træ hvide havestole, der passer til de nye havebænke. Den lille hvide havebænk træ skal stå under mit store træ midt i haven. Midt i haven, hvor børnene også har sine fodboldmål. Så kan jeg få lov til at sidde og kigge på, mens de spiller fodbold, som en rigtig mor skal. Min mand kan sidde ved siden af mig med et glas limonade.

Der er ingen grund til at vente med at udleve sine drømme. Min drøm er et par hvide træbænke i min have, hvor min mand og jeg kan sidde og drikke limonade. Lige nu kan vi gøre det, mens vi ser børnene spille fodbold. Om 10 år kan vi gøre det, mens vi kigger ud over dejlige Toscana.